Menu Sluiten

Schuifdeuren

Al onze stalen binnendeuren zijn ontwikkeld vanuit passie. Wij beschouwen onze stalen deuren als meer dan zomaar een deur. Naast de functionaliteit moeten de deuren er ook mooi uitzien en passen binnen uw interieur.

De beste keuze stalen deuren bij uw interieur

Al onze stalen binnendeuren zijn ontwikkeld vanuit passie. Wij beschouwen onze stalen deuren als meer dan zomaar een deur. Naast de functionaliteit moeten de deuren er ook mooi uitzien en passen binnen uw interieur.

Onze oplossingen:

Wij zijn de enige en de eerste die u betaalbare stalen binnendeuren aanbieden die u zelf kunt samenstellen. Tot voor kort kon u eigenlijk alleen maatwerk deuren bestellen voor een aanzienlijk hoge prijs. Het grote voordeel hierbij is dat u de maat en het ontwerp kunt laten maken welke u wilt. Hiervoor moet u dan wel diep in de portemonnee duiken, want maatwerk begint vak vanaf €1500 per deur.

Wij bieden u het beste van beide werelden aan, namelijk 6 verschillende standaard maten en meer dan 10 ontwerpen waaruit u kunt kiezen.

Voor ander laswerken bekijk ook K-metaalwerken

03060640306064

Informatie over schuifdeuren.

Schuifdeuren zijn een van de populairdere soorten deuren die worden gebruikt. Een schuifdeur is in feite een soort deur die zijdelings opengaat door te schuiven, meestal parallel aan een hard oppervlak. Schuifdeuren worden gewoonlijk boven of onder de grond op rails gemonteerd en verdwijnen dan uit een muur wanneer zij open schuiven. Dit betekent dat de hele installatie plaatsvindt binnen de grenzen van één frame, wat betekent dat er minder bewegende onderdelen zijn en in het algemeen minder onderdelen die beschadigd kunnen raken in vergelijking met andere soorten deuren.

Een schuifdeur of roldeur is een deur die uit één of meer beweegbare delen bestaat, en die bij het openen en sluiten zijwaarts beweegt. Een schuifdeur kan.

Meer info

tags: Staaldeuren – Scharnierdeuren – Schuifdeuren – Taatsdeuren – Stalen Deuren – 

Wenst u meer info over schuifdeuren kijk dan vlug op https://www.k-staaldeuren.be | Schuifdeuren

Deuren | 

BSS staat voor BSO Security Solutions: als groothandel beschikken we niet enkel over eer ruim productassortiment, maar ook over de kennis om elke professionele installateur te helpen zoeken naar de beste oplossing.

BBS: uw partner in beveiliging!

BSS staat voor BSO Security Soluions: als groothandel beschikken we niet enkel over eer ruim productassortiment, maar ook over de kennis om elke professionele installateur te helpen zoeken naar de beste oplossing.

Door de jaren heen heeft onze onderneming zich ontwikkeld tot een toonaangevend innovatief bedrijf, maar onze basisdoelstelling is steeds dezelfde gebleven : voor elk probleem de gepaste oplossing bieden. Onze medewerkers zijn één voor één gedreven mensen met een uitgebreide kennis van zaken, en bieden U de ondersteuning die U nodig heeft.

Onze producten:

De nieuwste trends worden steeds op de voet gevolgd, zo groeide het aandeel van de elektronische beveiliging in ons productassortiment jaar na jaar.

Bso Security Solutions staat voor een persoonlijke aanpak. Ondanks de groei die de onderneming in de loop der jaren kende, is het persoonlijk contact met de klanten zeer belangrijk voor het bedrijf en zijn medewerkers. De combinatie van een uitgebreid assortiment aan producten, grondige kennis en persoonlijk contact, heeft ertoe geleid dat wij u vandaag een uniek totaalpakket kunnen aanbieden.

Samen met onze leveranciers streven wij ernaar om ook in de toekomst uw “partner in beveiliging” te mogen zijn.

47474824747482

Meer info

tags: Deursystemen – Bedrijven Deursystemen – Leveranciers Deursystemen – Distributeur Xinnix – Deursysteem Voor Binnendeuren – 

Wenst u meer info over schuifdeuren kijk dan vlug op https://www.bssbelgium.com | Schuifdeuren

Sleutels | Intercom | Draaideuren | Inbraakbeveiliging | Veiligheid | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Schuifdeuren

schuifdeursystemen schuifwanden schuifwanden opbouw schuifdeuren opbouw schuifdeuren projectinrichting meubilair inbouw schuifdeuren inbouwschuifdeuren binnendeuren binnendeuren accessoires inkapschelpen beugelgrepen deurhoge grepen accessoires projecten afwerking deurbladen over ons contact opbouw schuifdeuren opbouw schuifdeuren terug naar overzicht opbouw schuifdeuren zijn verkrijgbaar als systemen met volledig muuromvattend kader of als eenvoudige opbouwrail met afdekkap. Elke situatie is anders en vraagt om een pasklare oplossing. Systemen met muuromvattende kaders woorden voornamelijk toegepast in ruimtes waar veel transportbewegingen zoals beddentransport of voedselkarren in keuken omgevingen. De stalen kaders beschermen de wanden tegen de gevolgen van het stoten van bedden of karren. Voor toepassingen in woonkamers zijn systemen zonder stalen kaders doorgaans voldoende. De wanden kunnen worden afgewerkt met wandtegels of pleisterwerk. Deze afwerkingen geven een .

glashandel vereecken nv home glas deuren wanden dubbel glas veiligheidsglas specialiteiten contact u bent hier u bent hier home raquo glazen schuifdeuren glazen schuifdeuren glazen schuifdeuren bij vereecken nv vereecken nv ontwikkelt glazen schuifdeuren op maat. Dat vraagt heel wat technische behendigheid en vereist een uitermate grote werkervaring schuifdeuren gevraagd Vereecken nv glashandel uit antwerpen maakt niet alleen glazen schuifdeuren voor uw specifieke behoeften maar zorgt eveneens voor een nauwgezette plaatsing van uw glazen schuifdeuren. Bekijk dan ook zeker onze realistaties. Glazen schuifdeuren bestaan in verschillende vormen glazen schuifdeuren met een open rail of glazen schuifdeuren met een gesloten rail. U bepaalt mee de uitstraling van de schuifdeur conform uw smaak waarom kiezen voor schuifdeuren Schuifdeuren binnen een gedeelde ruimte. Glazen schuifdeuren worden veelvuldig gebruikt in winkels privwoningen en in een professionele of private kantooromgeving. helder geza.

Kundigheid over Schuifdeuren

menu home staaldeuren scharnierdeuren ontwerpen standaarmaten slotmechanismes type deurbeslag ral kleuren veiligheidsglas draairichting schuifdeuren ontwerpen standaarmaten railsysteem type deurbeslag ral kleuren veiligheidsglas draairichting taatsdeuren ontwerpen standaarmaten scharnier type deurbeslag ral kleuren veiligheidsglas draairichting contact offerteaanvraag schuifdeuren antwerpen op maat gemaakt schuifdeuren antwerpen op maat gemaakt schuifdeuren antwerpen is een concept van kmetaalwerken. Al de stalen binnendeuren van schuifdeuren antwerpen zijn op mat ontwikkeld. Wij beschouwen onze schuifdeuren als meer dan zomaar een deur. Naast de functionaliteit moeten de deuren er ook mooi uitzien en passen binnen uw interieur. Schuifdeuren antwerpen bied u de mogelijkheid om uw eigen stalen schuifdeur zelf samen te stellen. U kunt kiezen uit standaard ma.