Menu Sluiten

Scharnierdeuren Antwerpen

Al onze stalen binnendeuren zijn ontwikkeld vanuit passie. Wij beschouwen onze stalen deuren als meer dan zomaar een deur. Naast de functionaliteit moeten de deuren er ook mooi uitzien en passen binnen uw interieur.

De beste keuze stalen deuren bij uw interieur

Al onze stalen binnendeuren zijn ontwikkeld vanuit passie. Wij beschouwen onze stalen deuren als meer dan zomaar een deur. Naast de functionaliteit moeten de deuren er ook mooi uitzien en passen binnen uw interieur.

Onze oplossingen:

Wij zijn de enige en de eerste die u betaalbare stalen binnendeuren aanbieden die u zelf kunt samenstellen. Tot voor kort kon u eigenlijk alleen maatwerk deuren bestellen voor een aanzienlijk hoge prijs. Het grote voordeel hierbij is dat u de maat en het ontwerp kunt laten maken welke u wilt. Hiervoor moet u dan wel diep in de portemonnee duiken, want maatwerk begint vak vanaf €1500 per deur.

Wij bieden u het beste van beide werelden aan, namelijk 6 verschillende standaard maten en meer dan 10 ontwerpen waaruit u kunt kiezen.

Voor ander laswerken bekijk ook K-metaalwerken

03060640306064

Meer info

tags: Staaldeuren – Scharnierdeuren – Schuifdeuren – Taatsdeuren – Stalen Deuren – 

Wenst u meer info over scharnierdeuren antwerpen kijk dan vlug op https://www.k-staaldeuren.be | Scharnierdeuren Antwerpen

Deuren | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Scharnierdeuren antwerpen

home producten glazen binnendeuren glazen schuifdeuren glazen douches glazen spatwanden glazen balustrades glazen kantoorwanden steel look zandstraling over ons offerte aanvragen fotogalerij contact menu glazen binnendeuren vloerbevestiging i muurbevestiging oplossingen voor iedere situatie op maat afgewerkt ruimtelijke beleving privacy mogelijkheden muurbevestiging met zelfsluitende scharnieren vloerbevestiging met veersysteem in of op de vloer transparant getint of gedeeltelijk mat glas steel look afwerking mogelijk eigen zandstraal atelier offerte aanvragen ruimte en privacy in n de binnendeuren van thermac zijn een stijlvolle oplossing om de ruimtelijk beleving van uw woning of kantoor te vergroten en alsnog het overzicht te behouden op de verschillende ruimtes. Ze geven veel lichtinval maar kunnen naar wens ook een ruimte afsluiten om zodoe.

assortiment over ons vestigingen hout outlet contact nl fr specialist in hout en plaatmateriaal voor de bouw het interieur en de tuin scharnierdeuren antwerpen passend voor uw onderneming Assortiment onze gemotiveerde medewerkers bieden in onze cras woodshops een breed assortiment aan van producten uit eigen productie aangevuld met het beste van sterke merken. Hout en schaafwerk houtskeletbouw tuinhout technisch en constructief plaatmateriaal gevel en dak droge afbouwsystemen voor wand plafond en vloer isolatie decoratief plaatmateriaal deuren vloeren over ons met respect voor mens en milieu transformeren we hout tot relevante producten voor de bouw het interieur en de tuin en brengen we die met een enthousiast team van medewerkers tot bij de klant. Instagram instagram instagram partner van elk houtproject of je nu particulier of vakman bent … Cras is de uitgele.

Vragen over Scharnierdeuren antwerpen

home gratis offertes specialist in pvcramen deuren voor het plaatsen van hoogwaardige pvcramen en deuren tegen scherpe prijzen. Start gratis offerteaanvraag pvcramen antwerpen wist je dat pvcramen ook verkrijgbaar zijn met een houtlook motief zo geef je de ramen in je woning in antwerpen de warme en authentieke uitstraling van hout en profiteer je tevens van de vele andere voordelen van pvc. Pvc isoleert bijvoorbeeld uitstekend en is inbraakveilig wenst u meer informatie over scharnierdeuren antwerpen Daarnaast zijn er voor pvcramen vele opties beschikbaar. Ook deuren worden gemaakt van pvc. Op deze pagina lees je er alles over. Daarnaast geven we je meer informatie over de raamsoorten en de gemiddelde prijzen. Vul het offerteformulier in om gratis en vrijblijvende offe.