Menu Sluiten

Metalen Scharnierdeuren

K-metaalwerken is een inox- en metaalbedrijf met een flexibel, jonge en open geest dat je project van A tot Z met zorg afhandelt.

K-metaalwerken – uw specialist in laswerken

K-metaalwerken is een inox- en metaalbedrijf met een flexibel, jonge en open geest dat je project van A tot Z met zorg afhandelt.

Een sierlijke en stevige balustrade rond uw verhoogde terras. Een gestroomlijnde trapleuning die u houvast biedt. Of een roestvrijstalen werkblad dat precies past.

K-metaalwerken maakt poorten, trappen, staaldeuren, leuningen, balustrades en nog veel meer in staal, inox of aluminium. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor allerlei soorten laswerken. Kortom voor al uw afwerkingen voor binnen en buiten.

Onze specialiteiten:

Volgens uw wens en in samenwerking met u, leveren wij een perfect resultaat, dat vanzelf-sprekend garant staat voor de beste kwaliteit.

Indien u meer informatie wenst, kunt u vrijblijvend contact opnemen via mail of telefonisch.

92440869244086

Meer info

tags: Staaldeuren – Leveranciers Stalen Deuren – Metaalwerken Staaldeuren – Stalen Binnendeuren – Metaalwerken Taatsdeuren – 

Wenst u meer info over metalen scharnierdeuren kijk dan vlug op https://www.k-metaalwerken.be/ | Metalen Scharnierdeuren

Poorten | Deuren | Laswerken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Metalen scharnierdeuren

close home promoties contact amp informatie homepromotiescontact amp informatie benodigdheden amp diverse in het winkelgedeelte kunt u profiteren van een groot assortiment aan verlichting bevestigingsmaterialen sanitair benodigdheden voor elk probleem een oplossing dus metalen scharnierdeuren offerte aanvragen Binnen en buitenverlichting bij bouwcenter meersseman hebben we een groots assortiment aan opbouw of inbouwspots designverlichting sfeerverlichting ledverlichting enz… Voor de tuin of oprit hebben we de outdoor verlichting in verschillende formaten en uitvoeringen met of zonder ledlamp. Alsook de hedendaagse lampen en armaturen hebben we in ons assortiment. Klikhiervoor de catalogus . Verven en smeermiddelen hier kunt u allerhande ontvetters en reinigers vinden.sprays voor huishoudelijke doeleinde of het onderhouden van auto fiets… Allerhande verven in spuitbus voor verven van metalen steen pvc… Dit merk gaat zo ver dat u als u het kleurnummer van uw wagen kan vinden kunnen ze het kleur op spuitbus lev.

home page concept metal producten alle producten toepassingen galerij van realisatie prestaties partners downloads concept metal producten alle producten toepassingen galerij van realisatie prestaties partners downloads nl en fr de contact concept metal de basis van elke heinendeur opbouw van de metal deur krimpvrije mortel. muuromvattend kozijn staalplaat of voor een esthetische afwerking optioneel met thermische onderbreking. dichting met dubbele lip Een keuze maken in metalen scharnierdeuren isolatie van de deuromtrek voor een branddeur opzwellend materiaal. intern stalen kader kokerprofiel x x mm. deurblad bestaande uit afdekplaten uit verzinkt staal van vastgeschroefd in het kader en afzonderlijk vervangbaar. onderhoudsvrije scharnieren draaiend in een bronzen bus diagonaal geschroefd in het kader altijd regelbaar en vervangbaar. uiterst sterke kunststof voor de optimale bescherming van de isolatie of van het opzwellende materiaal gentegreerd in de vleugel. De basis.

Wat je wil weten over Metalen scharnierdeuren

home over ons deuren accessoires deurlijsten deurkrukken scharnieren deurbeslag doorarreda openingssystemen doorarreda accessoires verdelers extra info veelgestelde vragen technische informatie documentatie brochures bestelformulieren ingekaste deuren contact inloggen nl fr doorarreda meraki mayrahkee grieks iets doen met ziel creativiteit en liefde iets van jezelf in je werk te stoppen. Een ongebruikelijke collectie die een ware revolutie teweegbrengt in klassieke ontwerpen. Een opvallend grafisch detail geeft deze binnendeurencollectie een werkelijk unieke op maat gemaakte uitstraling. Het inzetstuk kan in kleur worden uitgevoerd in steen hout gelakt metaal aluminium of een uiterst elegant gesatineerd goud. Een collectie unieke onderscheidende deuren met veel aanpassingsmogelijkheden. Meraki klissa een fraaie vlakke deur met opvallend vertikaal inzetzet. Di.