Menu Sluiten

Kwaliteitsdeuren

Uw sterke partner in Evergem voor poorten.

40 jaar ervaring in het plaatsen van garagepoorten en voordeuren van het merk Hörmann

Bij Maldex vindt u 40 jaar ervaring in het plaatsen van kwaliteitspoorten en -deuren. Wij beseffen maar al te goed hoe belangrijk deuren en poorten zijn voor een woning. Op esthetisch vlak, maar ook op gebied van inbraakveiligheid, wooncomfort en isolatie is een kwaliteitsvolle poort of deur een must in elke woning.

Daarom werkt Maldex enkel met poorten en voordeuren van Hörmann. De Hörmann poorten en Hörmann deuren zijn steeds van top-kwaliteit en beschikbaar in alle vormen, kleuren en maten. Daarnaast kennen onze installateurs de producten van Hörmann door en door en kunnen ze elke deur of poort zonder problemen perfect plaatsen in uw woning.

Onze producten:

Wij snappen dat een grote verandering aan uw woning -zoals aan uw voordeur, poort, hekwerk of zonwering– perfect moet zijn zoals u dat voor ogen heeft. Daarom denken wij actief met u mee. We luisteren uitgebreid naar uw wensen en bekijken hoe we deze kunnen verwezenlijken. Ook na de plaatsing blijven we stand-by voor eventuele problemen of mankementen aan uw poort, deur of zonwering. Zo kunt u jarenlang genieten van uw woning, volledig in uw stijl.

00853820085382

Meer info

tags: Plaatsen Kwaliteitspoorten – Hormann Verdeler Voordeuren – Hormann Verdeler Deuren – Plaatsen Deuren – Plaatsen Deuren Nieuwbouw – 

Wenst u meer info over kwaliteitsdeuren kijk dan vlug op https://www.maldex.be | Kwaliteitsdeuren

Universele Deuren | Rolluiken | Schuifdeuren | Draaideuren | Voordeuren | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Kwaliteitsdeuren

home ons verhaal producten hout pvc aluplast aluminium reynaers aliplast zonwering en ventilatie garagepoorten rolluiken glas binnendeuren referenties contact binnendeuren er zijn veel verschillende typen binnendeuren beschikbaar. Zowel binnendeuren uit voorraad als op maat gemaakte binnendeuren kwaliteitsdeuren grote maten De binnendeuren kunnen worden voorzien van diverse profileringen. Alle getoonde binnendeuren kunnen aangepast worden aan uw wensen. Afwijkende maatvoering en veranderingen in de panelen zijn mogelijk. Houdt u van massieve houtsoorten of gaat uw voorkeur uit naar edele fineercombinaties elke binnendeur is in vrijwel alle houtsoorten en kleuren verkrijgbaar. Heeft u een idee wij maken ook kwaliteitsdeuren op maat en naar uw smaak. Wilt u een binnendeur met een aangepaste glasopening ook dat is mogelijk want elke deur kunnen wij aanbieden met een glascreatie. Met de juiste deuromlijsting en een passende kruk geeft u uw deur een persoonlijk accent. ab ramen en deuren handcrafted by p . .

overslaan en naar de inhoud gaan werken bij coraco vraag uw offerte zoeken home showroom interiors over ons activiteiten referenties nieuws vestigingen contact home onze activiteiten onze activiteiten van stijl brand en akoestische deuren tot sfeervolle houten wandbekleding. Van houten gevelbekleding tot volledige winkelinrichting. Ambachtelijk en op maat gemaakt in massief hout fineer en andere duurzame materialen. Met ons binnen en buitenschrijnwerk zet u de kroon op uw project. Coraco richt zich op bb schrijnwerkerij ook verzorgen wij de totaalprojecten voor particulieren. Binnendeuren en branddeuren houten deuren zijn onze absolute specialiteit. We bieden u een ruime keuze in alle mogelijke houtsoorten massief en fineer en formaten. Standaard deurbladen of een deurblad op maat alles kan. Dankzij onze jarenlange ervaring leveren we u snel de kwaliteitsdeuren die het best in uw project passen. We verzorgen ook correctief en preventief onderhoud en komen ter plaatse voor interventies spoedherstellingen herstellingswe.

Feiten over Kwaliteitsdeuren

nl home binnendeuren toebehoren productie showroom batibouw fotoreportages contact nieuws zomerverlof juli onze showroom burelen en productieafdeling zijn gesloten van zaterdag juli t.e.m. Maandag augustus en van zaterdag t.e.m. Maandag augustus. Wij wensen iedereen een prettige en deugddoende vakantie update onze showroom blijft enkel op afspraak te bezoeken. mei ook nu de coronamaatregelen versoepelen blijven wij enkel op afspraak werken omdat we ervan overtuigd zijn dat we u op deze manier in de beste omstandigheden kunnen ontvangen en de nodige tijd voor u kunnen vrijmaken. Bel of mail ons en leg tijdig uw afspraak vast ndash infodierick.be. Het dragen van een mondmasker is verplicht u mag met maximum personen onze showroom bezoeken en we vragen u om ook de overige veiligheidsmaatregelen te respecteren. Verlofdagen mei april feest van de arbeid o.l.h Ons aanbod van kwaliteitsdeuren Hemelvaart en pinksteren dat betekent traditioneel ook enkele vaka.