Menu Sluiten

Houten Deur

Neven ramen en deuren

Wij zijn een modern bedrijf met ervaring voor zowel particulieren als professionelen.  Wij hebben geen talrijke verkopers of een showroom op een A-locatie, maar mede door onze partnerships met grote merken kunnen wij onze producten aan eerlijke prijzen aanbieden.

Ons doel

De beste oplossing voor iedere klant aanbieden. Daarom streven wij  naar 100% tevredenheid! Bovendien is de beste reclame voor ons de tevreden meningen van de klanten zelf. Daardoor zijn wij eerlijk in ons kunnen en onze communicatie. Dat wil zeggen dat wij ernaar streven om een uitstekende service te bieden, met een vlotte communicatie over uw project. Daarenboven is eerlijkheid de sleutel tot vertrouwen voor ons.

Onze producten

Hoe maken wij het verschil voor jou?

Wij beperken ons niet enkel tot de plaatsing van ramen en deuren, maar besteden heel veel aandacht aan de service. De kwaliteit van onze producten zit dus ook in onze dienstverlening en dat merken onze klanten

Zo streven wij naar een vlotte en eerlijke samenwerking met goede opvolging en transparante communicatie zodat u een samenwerking voor uw ramen en deuren kan aangaan zonder zorgen. Wij stellen daarom onze offertes duidelijk en volledig op, zodat u niet voor verborgen kosten komt te staan.


Houten deur

houten deur

danckers fabrikant van ramen en deuren in hout tel home ramen deuren renovatie nieuwbouw contact home ramen deuren renovatie nieuwbouw contact menu x houten deuren perfect afgewerkte houten deuren in alle soorten en maten hout is een prachtig natuurlijk materiaal met uitstekende isolatiewaarden en een warme uitstraling houten deur zijn vaak gezocht Houten deuren passen in elke bouwstijl. Binnendeuren en buitendeuren wij maken zowel houten binnen als buitendeuren op maat in eigen atelier. Wij komen bij u ter plaatse opmeten werken een ontwerp uit en wanneer u tevreden bent maken wij uw deuren op maat in onze atelier. Wanneer uw deuren klaar zijn komen onze installateurs uw deuren plaatsen met groot oog voor precisie en afwerking. Wij garanderen topkwaliteit net als onze ramen verzorgen wij binnen en buitendeuren op maat. Wij produceren al onze deuren in eigen atelier. Zo staan wij garant voor een perfecte afwerking. Onze eigen plaatsers komen uw deuren zorgvuldig plaatsen met een oog voor detail. Inbraakveilig al onze houten deuren voldoen aan de.

bekijk onze vacatures menu professionals jobs fr nl ramen ramen algemeen houten ramen aluminium ramen steellook ramen herenhuisraam engels hyline pvc ramen deuren deuren algemeen aluminium deuren houten deuren steellook deuren realisaties jong en gedurfd charmant en authentiek stijlvol en klassiek functioneel en eenvoudig puur en modern kwaliteitsgarantie sterke karakters over engels engels esf fr nl deuren vraag je prijsofferte aan showroom in je buurt schat je budget in bekijk realisaties ontdek jouw stijl catalogus u bevindt zich hier home deuren een unieke deur op maat de juiste deur heet je bij het thuiskomen welkom en sluit je achter je met een aangenaam gevoel van geborgenheid. Wanneer je jouw deur uitgaat weet je dat je jouw huis veilig achterlaat houten deur brengt meer op we openen en sluiten doorheen de dag meer deuren dan we stil bij staan. Bij engels weten we dat de juiste deur een deur is die zorgt voor aangenaam binnenkomen en een zorgeloos buitengaan. daarom werken we naast onze standaard modellen in hout al.

Informatie over Houten deur

houten deur

assortiment over ons vestigingen contact nl fr specialist in hout en plaatmateriaal voor de bouw het interieur en de tuin. Assortiment onze gemotiveerde medewerkers bieden in onze cras woodshops een breed assortiment aan van producten uit eigen productie aangevuld met het beste van sterke merken. Hout en schaafwerk houtskeletbouw tuinhout technisch en constructief plaatmateriaal gevel en dak droge afbouwsystemen voor wand plafond en vloer isolatie decoratief plaatmateriaal deuren vloeren over ons met respect voor mens en milieu transformeren we hout tot relevante producten voor de bouw het interieur en de tuin en brengen we die met een enthousiast team van medewerkers tot bij de klant. Instagram instagram instagram partner van elk houtproject of je nu particulier of vakman bent … Cras is de uitgelezen partner van jouw houtproject De toekomst over houten deur Waarom je op onze knowhow kan vertrouwen omdat we al jaar bezig zijn … Nog elke.