Menu Sluiten

Deuren Voor Particulieren

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Familiebedrijf met warm hart voor hout

Al meer dan 50 jaar vinden particulieren en professionals in de bouw hun weg naar Houthandel Gijsbrechts. Met een zeer compleet aanbod hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team – 40 medewerkers ondertussen – staan we klaar voor de particulier, vakman en schrijnwerker.

Onze producten:

Als houthandel zijn we trots op ons marktgericht assortiment, onze enorme stock én betrouwbare levering. Voor de kleinhandel hebben wij als invoerder en groothandel steeds een ruime voorraad hout die snel geleverd kan worden. Wist je trouwens dat we ook bekend zijn voor onze detailhandel? Voeg daarbij ons professioneel machinepark waar we hout, platen en panelen op maat zagen, en je begrijpt dat we een solide totaalpartner zijn voor hout en interieur.

Bezoek zeker onze houthandel en doe-het-zelf aan de Oude Liersebaan te Heist-op-den-Berg. Winkel, toonzaal en magazijn op dezelfde site, met ruime parking. Zelf afhalen is steeds mogelijk. Of kom eens langs, altijd welkom!

00743980074398

Meer info

tags: Online Deuren Kopen – Houtandel Deuren – Deuren Voor Particulieren – Deuren Voor Professionals – Deuren En Toebehoren – 

Wenst u meer info over deuren voor particulieren kijk dan vlug op http://www.gijsbrechts.be | Deuren Voor Particulieren

Bouw | Deuren | Sanitair | Ramen En Deuren | Bouwmateriaal | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Deuren voor particulieren

menu home k amp s beveiliging service referenties offerte contact beveiliging van uw huis of bedrijf wat zijn de mogelijkheden inbraakdetectie of alarmsystemen geschikt voor particulier industrie kmo montage en onderhoud van inbraakdetectie systemen op particulier kmo en industrieel niveau. Waarom een alarmsysteem plaatsen een alarmsysteem schrikt potentile inbrekers af deuren voor particulieren leverancier De pakkans en de kans op melding van een inbraak wordt steeds groter. De inbreker heeft meer kans om betrapt te worden of om zonder buit te vluchten. Uzelf en uw familie wordt gealarmeerd bij een inbraak zowel s nachts als overdag. Dit gaat via de sirene maar kan ook op uw gsm of via de meldkamer of via een app op uw smartphone. Draadloos of bekabeld wij passen ons aan uw noden en de technische mogelijkheden van het te b.

toggle navigation home woonhuisbeveiliging winkel en bedrijfspandbeveiliging over alindo security contact alarmsystemen toebehoren camerabewaking brandbeveiliging videoparlofonie terreinbeveiliging contact neem contact met ons op home videoparlofonie vraag nu uw offerte aan video en parlofonie video parlofoon bij een erkend installateur een videofoon of parlofoon is n van de elementen van een beveiligingssysteem voor bij u thuis. Als u veiliger wilt wonen is de eerste stap weten wie er voor uw deur staat. Het kan met deze moderne communicatiesystemen. Alindo werktenkel met topmerken zoals bijvoorbeeld de siedle of bticino videofonie. Videofonie parlofonie horen en zien met videoparlofonie en van de beperkingen van een communicatiesysteem dat enkel.

Vragen over Deuren voor particulieren

x kies uw taal nederlands bavikhoofsestraat a ooigem nl infovdcinox.be over onsdienstenrealisatiescontact soorten inoxnieuws equiv menu home gt realisaties gt wijnrek gt wijnrek in keuken realisaties wijnrek in keuken bordesgttrappengtleuningengthandgrepengtkeukengtwijnrekgtwijnrek in keukenwijnrek parkhotel kortrijkwijnrek in leefruimte verlichtinggtbadkamergttuingtbinnenafwerkinggtinterieurprojectengt wijnrek gekoeld in de keuken. Gekoeld wijnrek in de keuken detail deurtrekker aan wijnrek in inox op maat in particulier keuken vdc inox. Detail deurtrekker aan wijnrek in inox op maat in particulier keuken vdc inox. Een wijnrek volledig in inox werd genstalleerd in een particulier keuken. Daarbij werden eveneens de glazen deurtjes voorzien met op maat gemaakte scharnieren en deurtrekkers in inox poli. Dit wijnrek is voorzien van de nodige koeling om de wijn op juiste temperatuur te bewaren De verkoopprijs van deuren voor particulieren Contacteer ons bavikhoofsestraat a ooigem infovdcinox.be diensten brons amp messingglas creatiesinox trappeninox bordesinox leuningen amp handgrepeninox int.