Menu Sluiten

Deur Motieven

Uw sterke partner in Evergem voor poorten.

40 jaar ervaring in het plaatsen van garagepoorten en voordeuren van het merk Hörmann

Bij Maldex vindt u 40 jaar ervaring in het plaatsen van kwaliteitspoorten en -deuren. Wij beseffen maar al te goed hoe belangrijk deuren en poorten zijn voor een woning. Op esthetisch vlak, maar ook op gebied van inbraakveiligheid, wooncomfort en isolatie is een kwaliteitsvolle poort of deur een must in elke woning.

Daarom werkt Maldex enkel met poorten en voordeuren van Hörmann. De Hörmann poorten en Hörmann deuren zijn steeds van top-kwaliteit en beschikbaar in alle vormen, kleuren en maten. Daarnaast kennen onze installateurs de producten van Hörmann door en door en kunnen ze elke deur of poort zonder problemen perfect plaatsen in uw woning.

Onze producten:

Wij snappen dat een grote verandering aan uw woning -zoals aan uw voordeur, poort, hekwerk of zonwering– perfect moet zijn zoals u dat voor ogen heeft. Daarom denken wij actief met u mee. We luisteren uitgebreid naar uw wensen en bekijken hoe we deze kunnen verwezenlijken. Ook na de plaatsing blijven we stand-by voor eventuele problemen of mankementen aan uw poort, deur of zonwering. Zo kunt u jarenlang genieten van uw woning, volledig in uw stijl.

00853820085382

Meer info

tags: Plaatsen Kwaliteitspoorten – Hormann Verdeler Voordeuren – Hormann Verdeler Deuren – Plaatsen Deuren – Plaatsen Deuren Nieuwbouw – 

Wenst u meer info over deur motieven kijk dan vlug op https://www.maldex.be | Deur Motieven

Hekwerk | Stalen Deuren | Rolluiken | Zonwering | Rolpoorten | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Deur motieven

lcd montage bvba made by pb kunststof vensters een breed assortiment aan vensters en motieven zijn leverbaar en geven uw garagepoort een individuele uitstraling. De kunststof frames alsmede de eventueel in te bouwen motieven kunnen worden gelakt om op deze manier perfekt bij de kleur van uw garagepoort of woning te passen. Standaard cross sunrise alledrie uitgevoerd in dubbel acrylaat beglazing in heldere gematteerde of frosted uitvoering. Full vision zichtsekties deze zijn leverbaar in standaard geannodiseerde afwerking gelakt in de kleur van de garagepoort of in een goldenoak afwerking middels een effect coating deur motieven informatie inwinnen Roestvrijstalen vensters het gebruik van deze vensters geeft uw garagepoort een uniek en modern uiterlijk. Kies voor een standaard configurat.

support career latest news lozen boer zeveneken infovanpeteghemhout.be home zaagwerk bestellen diensten producten deuren parket laminaat vinyl interieur tuin gevel dakbekleding plaatmateriaal hout isolatie bouwafwerking toonzaal contact webshop quick step get a quote producten deuren parket laminaat vinyl interieur tuin gevel dakbekleding plaatmateriaal hout isolatie bouwafwerking deuren in onze toonzaal kunt u terecht voor een ruime keuze aan binnendeuren aangepast aan de stijl van uw interieur. Ze geven uw woning een extra dimensie bekijk onze keuze in deur motieven Afhankelijk van uw noden en wensen heeft u de keuze uit verschillende types deuren. Er is keuze uit diverse houtsoorten en elke deur kan desgewenst met standaardmaten of op ma.

Meer informatie over Deur motieven

overslaan en naar de algemene inhoud gaan vetor poorten jaar ervaring openingsuren contact facebook sectionale poorten kantelpoorten automatisaties garageboxen industriepoorten kantelpoorten kantelpoortenzijn zowel in nieuwbouw als bij renovatie veel toegepaste garagedeuren. De populariteit heeft de kantelpoort met name te danken aan het feit dat de kantelpoort de meest economische oplossing is. Deurbladen het deurblad van de kantelpoort bestaat uit n bewegend gedeelte. U kunt naar eigen smaak het materiaal van uw deurblad kiezen. Past een stalen kantelpoort beter bij het uiterlijk van uw huis of toch liever de warme en natuurlijke look van hout geen probleem zowel stalen als houten deurbladen zijn bij ons beschikbaar. de types hout die wij u kunnen aanbieden zijn ceder en meranti. Indien u kiest voor een houten deurblad wordt deze behandeld tegen alle weersomstandigheden en beschermt tegen uvstralen. Ook onze stalen poorten worden met een speciaal middel behandeld. Zo worden de stalen platen vuurverzinkt dat betekent d.